RSS

сряда, 28 октомври 2009 г.

free


Сега ще ви покажа как да си вземете долната рокля.
1.Влизате ТУК
2.В празното поле трябва да сложите stardoll.com
3.Влизате си в акаунта.ОК.Сега трябва малко да се разходите из СД , но какво да се прави - роклята не е лоша.Та влезте на следните места в профилчето си :
GuestBook ; Album ; StarBazaar ; Scenery ; MeDoll editor ; Help.На тези места трябва да замерите частите на роклята.Това е.Роклята ще бъде пред гардероба ви - под формата на подарък , от който ще излезе това :



Вероятно повечето от вас са забелязали новите попълнения към "подаръците" за starpoints та ето и какви точно са те:



А ето и как да си вземете сърфа на PSP :
1.Влизате ТУК
2.В бялата лента поставяте този линк : stardoll.com/en/campaigns/pspuk
3.Влизате в акаунта си.
Това е!
П.С. : Ако досега не сте си взели останалите подаръци на PSP (тези , които са отдолу) само трябва да кликнете на тях(на всеки по отделно).

неделя, 25 октомври 2009 г.

амии хакери :D



Здравейте!Съжалявам, че не съм писала от доста дълго време!Все нямаше време и нямаше за какво да пиша!Просто си разглеждам разни неща и попадам все на хакери и когато ги потърся в стардол те просто ги няма не съществуват такива профили!Това просто много ме учудва!Откога админите си вършат работата!Попаднах на този профил, който е обвинен, че е хакер и между другото има интересна презентация!
Това, което не мога да схвана е, че човека пише, че е някакъв друг профил, който пък пише в GUESTBOOK но няма и такъв профил!От презентацията е очевидно, че явно в Guestbook става монолог :D Тоест . . . трудно е за обяснение :D Както и да е!Виждала съм страшно много хора да казват този ме хакна, но името му не излиза въобще!

А погледнете само това!!!!http://www.maybenow.com/i-need-stardoll-account-username-and-passwords-help-plz-q23985478
Не мога да повярвам, че хората му дават профилите си с паролите!Лично и вие можете да си дадете данните ако желаете :D Не ви го препоръчвам!Но в действителност такива акаунти съществуват от сайта.Извинявайте, че ви занимавам, но ако не ви е интересно не го четете!Мен ме интригуват такива неща, защото това нещо става сигурно всеки ден!А аз искам това да спре!Опитвам се да намеря начин, но не мога!Просто пазете се!Пазете паролите си и не ги казвайте на никого!!!Иска ми се много да помогна на тези, които са хакнати или измамени, но не знам как! :-( Вече дори не приемам requesti заради това!Нали някои казват, че така могат да те хакнат!Ами чао и се пазете!

събота, 24 октомври 2009 г.

Както всички знаете празникът Halloween наближава.Ето колко време остава до 31 Октомври:




Ето от къде този празник води началото си:

Какво стои зад името... Halloween, или Hallow E’en, както го наричат в Ирландия, означава “Навечерието на Вси Светии” или “Нощта преди Вси Светии”, наричан също и “Вси Светии” или “Денят на всички души”, отбелязван на 1-ви ноември.На староанглийски думата “светя” значи “освещавам, пречиствам от грехове”.

Halloween в Рим

Католиците в Рим, епископите и лутеранците са чествали деня на Вси Светии, за да отдадат почит на всички светци в Рая, известни и неизвестни. Те го считали със цялата си тържественост за един от най-важните ритуали в църковната година. Всички католици били длъжни да посещават литургия. Римляните чествали празника на Фералия, за да даде мир и покой на покойниците. Участниците правили жертвопринушения в чест на мъртвите, принасяли жертви за тях и им давали дарове. Празникът се чествал на 21-и февруари, краят на римската година. През VII в. папа Бонифаций IV въвел деня на Вси Светии, за да замести езическия празник на мъртвите. Бил честван на 13-и май. По-късно Григорий III променил датата на 31 октомври и 1-и ноември. Гръцката православна църква го празнува на първата неделя след Петдесетница.

Halloween в Америка

Въпреки връзката си с Римската Църква, американската версия на Halloween води началото си от древния (предхристиянски) друидски празник на огъня, наричан Samhain, празнуван от келтите в Шотландия, Уелс и Ирландия. Samhain се произнася като “сау ин”, като “сау” се римува с крава (англ. cow). В Ирландия празникът е известен като Samhein, или La Samon, Празникът на Слънцето. В Шотландия тържеството е известно като Hallow’en. На уелски е Nos Galen-gaeof (Нощта на зимните календи). Според ирландско-английския речник, издаден от Irish Texts Society “Samhain, времето на Вси Светии, е празник на мъртвите в езически и християнски времена, отбелязващо края на прибиране на реколтата и началото на зимния сезон, който продължава до май, през който войските (особено Fiann) за разквартирувани.” Смятало се е, че феите са особено активни през този сезон. Считало се е, че годината се преполoвява. Наричан е още Feile Moingfinne (Снежната кралица).

Вещиците

Вещиците са имали дълга история с Halloween. Легендите разказват за вещици, които се събирали два пъти годишно, когато сезоните се сменяли: на 1 април и на 31 октомври – навечерито на “Вси светии”.
Вещиците се събирали през тези нощи, като пристигали на метли, за да присъстват на забава, чийто домакин бил дяволът. Според суеверията, вещиците правили магии на неподозиращи хора, превръщали се в различни неща и предизвиквали и други магични злини.


Тиквите

В основата на това стои стара ирландска легенда за пияница на име Джак. Един ден той излязъл сред гората и подмамил Сатаната да му хвърли плод от едно дърво. Щом като Сатаната му помогнал, Джак издълбал кръст в дървото и го хванал в капан. Тогава той сключил сделка със Сатаната да му остави душата след като умре. Сделката обаче пропаднала, защото след смъртта му Рая не пожелал да го приеме. Джак отново се обърнал към Сатаната, но той вместо да го приеме, му дал един горящ въглен. Джак сложил въглена в една куха ряпа, за да му осветява пътя докато скитал в безкрайната вечна тъмнина на земята. В крайна смека това било заменено с тиква в Америка и станало съвременния Jack-o-Lantern (тиквен фенер).

Любопитно :
1.В Латинска Америка и Испания началото на ноември е известно като Los Dias de los Muertos - Ден на мъртвите. 31 октомври е Ден на мъртвите деца, а 1 ноември е Ден на възрастните. Хората вярват, че през тези дни починалите се връщат у дома, затова във всеки дом има олтар с вкусна храна, вода и кърпа. В последния ден на празника мексиканците пият на гробището текила, а група музиканти свири в чест на починалите. В летящите колибри и пеперудите латиноамериканците виждат душите на своите роднини и приятели.
2.В България православната църква отбелязва празника на Вси светии в началото на лятото, в първата неделя след Петдесетница. А през ноември е Архангеловата Задушница - в съботата преди Архангелов ден, който е винаги на 8 ноември.На българския празник Сирни Заговезни, както и в цялата сирна седмица (сирна неделя) хората се маскират и на Пети понеделник излизат кукерите(които са типично български и нямат нищо общо с Вси светии)- за жалост.

Това е от мен.Надявам се инфото да ви е харесало. =}

Разпродажба !


Здравехте :) Най-сетне дойде моемнтът да си харчите парите :Д . В старплаза има разпродажба ,ето ги и тях :

повечето са от магазините Folk, Biscou & Tingeling :) освен в тези магазини има и аксесоари , които също са намалени ( всъщност те са само 2 :Д - гердан и очила )

Реших да ви кажа само ,че на 6 ноември ще излезе филма -FAME , трейларът може да го гледате в youtube ili vbox7

Това е от мен :) Хайде Чао :) :)

Stardoll в икономическа криза...

Не се стряскайте!В заглавието написах че SD е в икономическа криза , защото ни спряха 1-ния стардол за деня и вече имаме по 5 $ на ден (с play and earn), но ако не сте суперзвезда няма да съберете много пари , защото ако сте СС все ще съберете някой долар дали от старбазара или с SMS няма значение.Ако сега ви е кофти погледнете това от хубавата страна , която е , че няма да спрат play and earn.
П.С. : Аз вече официялно смятам стардол за един от най-стиснаите сайтове !!! =D
П.С.2:Знам това , защото някои бяха любезно оведомени , за разлика от други... .

Нови сценки

Здравейте :) съжелявам ,че скоро не успях да пиша , но бях малко заета с няколко проблема ( не много големи :Д ) Иии ... така днеска ще ви покажа новостите , но преди това :

btw : днес ми е много смешно .. просто бях на поход с класа и беше супер яко ( сигурно не ви интересува ,но само споделям :) )

Така, сега към новините - излязоха нови сценки свързани с предстоящия празник , койт
о всички с нетърпение очакваме, Всъщонст Helloween се празнува обикновено в Америка , но и ние по край тях с костюми ще излезем :Д . ето ги и сценките



Честно казано много ми харесват и предметите , които са сложили и дрехите . Но има само една сценка ,която е - Circus (цирк :Д ) и това са :) Другата по - сериозна новина е ,че освен аз има и много други момичета ,които НЕ получават ежедневните 1 по 1 сотитнка всеки ден .Вчера аз похарчих 5 ( бях със 6 $ ) и останах с 1 $ , а днес отново съм с една :( ,което ме тревожи , че може да НЕ е бъг ами завинаги така да е ( за , което тряба да се надяваме да не е така ) Ами ако някой знае случайно или пък чул не до -чул от приятел да сподели :Д каквото и да е ( чрез коментарче ) всички много ще се радваме и най-карая да се свършат тези бъгове или там както и да е :Д

Хайде това е от мен :) Чао



Здравейте ! Съжалявам че не съм писала, но нямах никакво време дори и да си вляза в стардола ..


Излезе и кукла на Taylor Launter

четвъртък, 22 октомври 2009 г.

Free


Стардол започва да става доста щерър =D Казвам го защото сега ще ви покажа ка да си вземете това:

1.Влизате на този линк: http://www.stardoll.com/en/clubs/home.php?id=1572180
(без да сменяте proxy настройки и без да влизате от myproxy, schoolunlock или нещо друго)
2.Записвате се в куба и вече имате нещата :)
Специални благодарности на dimi_

сряда, 21 октомври 2009 г.



Здравейте!Напоследък в стардол излязоха страшно много магазини!Днес също излезе един нов вижте в starplaza - дрехи специално за празника предполагам.Днес реших да ви покажа тази сценка, която смея да кажа, че е най-хубавата, която съм виждала до сега в стардол.Аз никога няма да мога така да я направя долката си легнала.Просто браво на момичето определено си е заслужило хубавите коментари и оценките!

free

Здравейте!Днес е 21 и е време за последния подарък от кампанията за парфиума на Аврил (мн се извинявам за закъснението).Ето и как да си вземете блузката:
1.Влизате на schoolunlock.info
2.В лентата сложете : stardoll.com/en/campaigns/blackstar
3.Влизате в профила си.
4.Влизате в стардол по нормалния начин и пред гардероба ви чака чанта.

вторник, 20 октомври 2009 г.


Излязоха и новите хот байс ако искате да видите датата на излизане на някоя дреха доближете мишката където искате и ще видите датата (както в стардол)

free

Ето как да си вземете тениска psp и пак psp
1.влезте в surfy.nl
2.в лентата напишете
http://www.stardoll.com/campaigns/nintendo
3.след като влезете в страницата от там си влезте в профила
4.изчакайте 5-6 секунди
5.влезте си по нормалният начин и пред гардеробът ви ще ви чака ето това
2.Как да си вземете тениска и psp
1.влезте в daveproxy.co.uk
2.в лентата напишете http://www.stardoll.com/campaigns/pspuk/
3.след като влезете в страницата от там си влезте в профила
4.изчакайте 5-6 секунди
5.влезте си по нормалният начин и пред гардеробът ви ще ви чака ето това

little pet shop


Здравейте днес излязоха нови животинчета от little pet shop според мен са много сладки мисля да си ги купя всичките

неделя, 18 октомври 2009 г.

:)

Човек да не повярва , но този път админите на stardoll не ни пренебрегнаха и пуснаха безплатния скейтборд,когато го видях си помслих , че ще е скъп както роклята на Майли от Хана Монтана.Ето и снимка на изненадата от stardoll.



Честит Рожден Ден ... Zac Efron !






Днес на 18 октомври Закари Дейвид (Давид) Александър Ефрон познат още като Зак Ефрон има рожден ден .
Американският сладур става на 22г. Пожелавам му много здраве, щастие, радост, късмет и дълъг живот с Ванеса Ан Хъджънс..






Здравейте!





Здравейте аз съм новият член на блога.. :)
Много благодаря на nasinasi1 ,че ме прие.
Първото с което ще започна е ... днес когато си проверявах пощата
видях ето това

You receive this e-mail message. Please click on one of the dresses above in order to get the gift of your choice. We're happy to have you on the site, and we hope to see you soon again!

Вие получавате това съобщение по електронната поща. Моля, кликнете върху една от роклите по-горе, за да получите подарък по ваш избор. Ние сме щастливи, че сте на сайта, и ние се надяваме да се видим скоро пак!

Това е от мен засега. Чао




Спортно облекло с награда

Тъй като няма нищо интересно в стардол и аз като илиянчето ще ви покажа как да се облечете спортно по късно ще ви покажа как да се облечете за хелойн и най-накрая и елегантно първо започвам с 3 спортни облекла отдолу може и да гласувате един от гласувалите за спортно облекло ще спечели едно подаръче само трябва да напишете в коментарите името си в стардол и за кое облекло сте гласували

Как да изглеждате зашеметяващо ?




Здравейте ! днес не успях да намеря нещо ново в стардол и затова сега ще ви покажа това : Как да изглеждате зашеметяващо? Моделите ми ще са на няколко етапа
1.Спортно -елегантно,спортно ,елегантно и ежедневно облекло.А ето и първия модел с дрехи ,които съм подбрала : №1Да започнем от горе надолу : Очилата придават свеж вид както и обувките.Потник-туниката ,пък очертава талията , а протритите дънки сa ярки и се набиват на око .Гердана е за елегантност както и чантичката.

№2Ежедневен тоалет . Ами какво да говоря ... с диадемата изглеждате по млади ,панталона са по долката и с лилава чанта и обувки се съчетават перфектно.

№3Спортно облекло : Чрез шапката и чорапите се вижда ,че сте излезли на фитнес или да спортувате ( например - бягане ) Виаги бяло и ч1ерно са на мода така ,че съм гледала само тези нюанси да са в облеклото.Късите панталонки винаги могат да се облекат ако излизаш да спортуваш,а белия потник е тънък и е само за 2 $.

№4
елегантно облекло : Като за предпоследно оставих елегантното .Със тази шапка изглеждате шик ,а с тази черна черна и прилепнала рокля изглеждате по зряла и елегантна.Съчетайте и освен това ами и черен чорапогащник ,със черни или бели обувки , в случея съм сложила черни.За грим - малко спирала ,но не прекалено и някакво червило според ваш вкус.

№5

спортно елегантно : Ето го и последното облекло. Две блузи съм сложила за да изглежда по естествено и красиво.С черната чанта облеклото изглежда елегантно , както и с обувките ,които съм избрала да не са затворени ами по-скоро сандали , абе обувки.Сивите дънки придават свеж вид определно !


Ами това е от мен :) дано да съм Ви помогнала със нещо
Чао !

Здравейте!Тъй като няма нищо ново в стардол и е малко скучно, особено ако не си суперстар реших да направя анкета за да видим общите си интереси и различията си относно стардол!Просто попълнете ако желаете! :-)
Новият блог за Приликите в стардол www.stardoll3-priliki.blogspot.com

събота, 17 октомври 2009 г.

ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

в по долният пост ви накарах да гласувате и вече е решено ще има такъв блог хората от от блога да се свържат с мен видях че има и 2 отрицателни гласа и знам от кого са имам проследяващо AIP програма

ВАЖНО!!!!!!

Здравейте искате ли да направим допълнителен блог към този който ще е само за приликите и разликите в стардол и живота членовете на блога ще са същите който са и на този в този stardoll3.blogspot ще пишем за всичко освен за приликите в стардол и живота а в другият ще пишем само за приликите аз мисля че идеята е много добра
ГЛАСУВАЙТЕ

Прилики

Добавяне на изображениеЗдравейте ! Съжелявам за това ,че още не съм си направила банер с новата ми коса (не че има голяма разлика ) , но скоро ще е готова ^ ^ . Днес , някои от екипа ви показаха ,новините и безплатните неща ,а сега аз ще покажа прилики .Наистина скоро не съм показвала и сега е време . Като за първа снимка съм избрала една рокля от новата колекция на pink for october,която е на Marc Jobas,лично на мен този дизайнер много ми допада.Вкуса му е страотен и си разбира от работата :Д
Следващите са на ...? Познайте ... D & G
btw-Роклята е само на Gabanna


Ето я и новата рокля ,която преди ден/два излезе на

Erin FetherstonП.С. Ако не се сещате ще Ви подскажа ,че е в мазгазин Biscou и е за 16 $ , но този път за не сс .


Сега е ред на Versace Ето две нови рокли ,които също излязох скоро -едната е на Vivienne Westwoodдругата на Jill Stuart както виждате и герданчето, което го има в старплаза , участва и в костюма на модела.


Това е от мен :) Хайде чао :) :)