RSS

вторник, 29 декември 2009 г.




Здравейте!Наистина много съжалявам, че не съм писала от много дълго време!Най-накрая ще пиша!Стардол вече стана малко скучен, но пък често излизат много и нови неща.Виждам, че блога е малко "замрял".Доста хора не пишат, но ние все пак сме във ваканция-нормално е :) .Аз напоследък само влизам в стардол за да си взема безплатните парички, които според мен скоро ще ни спрат :( Дано греша!и си купувам това онова . . . Новите неща са страшно много!Просто не знам от къде да започна!Поста ми ще е необикновено дълъг!Трябва да наваксам доста :D Между другото имам ново банерче!Току що си го направих!Понеже имам нова коса и тн. Нека преминем към новините!Освен нова безплатна тениска има и пола, но на вярно вие вече знаете за нея!Във всеки случай ще ви кажа как да си я вземете! Идете в този сайт schoolunlock.info.След това в лентата поставете този линк http://www.stardoll.com/starDesign.php?brandId=170 влезте си в профила и изчакайте малко.Пред гардероба ви ще видитите торбичка на Moxie Girls, а в нея е полата :-)

Сладващата новина е The pick of the day Дрешката за деня е от RIO!Не е никак лоша :)
Една хубава новина! Може би вече знаете, че има нов магазин!Много е готин!Дрехите са страхотни.Магазина се казва Decade of the teems
Специално за Коледа излязоха много нови неща :-) Скоро излезе и интериор.Може да ги видите във вашия профил.
Излезе нова кукла - Lily Cole Lily е родена на 19 май 1988г.В момента е на 21г.Родена е в Англия.Тя е модел и актриса.


И сега нещо от мен!До всички читатели! Весела Коледа на всички!Пожелавам ви да ви се сбъдне всяко желание!Ако силно и искрено вярвате в него то ще се сбъдне!Пожелавам ви много здраве,щастие,успехи в живота,късмет,любов,пари и всичко най-хубаво!!!Нека всяко ваше желание бъде мое пожелание.Нека новата 2010 г бъде по-добра!Нека изпълни живота ви с радост и веселия!Само хубави неща да ви се случват и много усмивки!Да не забравяме и учението!Дано имате само 6ици!Най-искрени пожелания!
mimityyyyyyyyyy
до скорооо :-)