RSS

петък, 18 септември 2009 г.

Как да се предпазите от хакване ?

Хора много съжелявам , че не съм писала от много време , но наистина нямам много време . Мъчителите (аз така им казвам :Д) в моето даскало ни почнаха с домашните и уроците още със първия звънец.Едва ли моите историйки за уч-ще ви интересуват много така ,че започвам с истинската тема на побликацията.
Знам че това го повтаряме и потретяме , но в последните 2 месеца бяха хакнати 2 българки (а може би и повече , за които не знаем)Имам предвид nasinasi1 и colorfull_world - за която нищо не чухме :(.

Та ето и най-сигурните начини за предпазвне:
1.Не приемайте всяка покана за приятелство , по - добре проверете дали човекът с поканата ви е гледал профила - ако не е откажете поканата.

2.Сменяйте паролата си често - поне един път месечно.

3.Не давайте паролата си дори на най-добрите си приятели , ако все пак се налага не давайте паролата чрез ЛС(лично съобщене)

4.Ако някой ви каже да си смените паролата или e-mail - а с такива които той ще ви даде и ще ви направи СС или ще ви поръча пари , не го правете - няма чак толкова добронамерени хора.

5.И накрая искам да ви кажа да не спамите много ( става въпрос за коментарите които гласят че ако пратиш коментара на 5 -или повече игри и излезеш , а после и влезеш ще имаш 20 000 или неяо такова.Не го правете , защото може да си имате проблеми с админите.




ПС:искам да помол блогерките от нашия екип да не пишат и за други блогове , но това си е въпрос на лоялност и аз немога да ви накарам да не го правите ако не искате .